Onze

Brochure

Bekijk alle

mogelijkheden

Wat leuk dat je meer over ons wil weten. Wij zijn Marco Ruissen en Iris Nederend, een ondernemend koppel uit Rotterdam, bekend van Lovedeco. Ben je op zoek naar unieke feestdecoratie? Wij staan te trappelen om jou te helpen zoeken naar de perfecte decoratie voor je evenement of gelegenheid!

Ervaringen

VAN ONZE KLANTEN

5/5
Maarten & Alice de Jong
Lees verder
"Marco en Iris hebben voor onze bruiloft alle decoratie verzorgd. Van ballonnen, lampionen, prieel, vaasjes voor de bloemen tot de loper alles klopte. Er werd in de voorbereiding meegedacht zowel qua ideeën wat leuk zou zijn maar ook keken zij naar wat er op de locatie al was en wat de locatie nog nodig had. Op de dag zelf werd alles op tijd bij de locatie opgezet en de volgende dag werd alles weer netjes weggehaald zonder dat wij er enig omkijken naar hebben gehad. Kortom je kunt op ze bouwen en ze vertrouwen."
5/5
Marleen Kuijper
Lees verder
"Perfecte service. Voor het vragen van onze getuige toch last minute gekozen om het met ballonnen te doen. Onzeker of het dezelfde dag nog kon gebeld met Lovedeco en het was geen enkel probleem! Dezelfde avond na mijn werk een prachtig balonnenboeket opgehaald en de moeder van de bruidegom goed kunnen verassen en de ballonnen hebben 2 weken super in de woonkamer staan stralen. Binnenkort maar kijken voor ballonnen voor de bruiloft!"
5/5
Tara Boxman
Lees verder
"De Shimmerwall van Ludic was een enorme hit tijdens de lancering van mijn boek afgelopen week. De levering, styling en opbouwging perfect en de kleuren van de ballonnen en shimmerwall waren afgestemd op de rest van de aankleding. Dank voor de geweldige service!"

Bekend van

feestDecoratie om indruk mee te maken

Nadat we een aantal jaar bezig zijn geweest met LoveDeco, vonden we dat het tijd was voor een uitbreiding. En wat is er nou leuker dan een op maat gemaakte glittermuur als feestdecoratie? Veel unieker dan dat wordt het niet!

Voor je ultieme decoratie kun je de shimmerwalls en LoveDeco combineren. Zo ontstaat er een adembenemend effect, waar je bezoekers het nog jaren over zullen hebben. Mocht je een speciaal verzoek hebben, schroom vooral niet om te bellen of te mailen. Het is ons vak om jou te helpen met het creëren van unieke decoratie!