OVer

Ons

Leer ons

Kennen

De gezichten

achter

 ludic

Wat leuk dat je meer over ons wil weten. Wij zijn Marco Ruissen en Iris Nederend, een ondernemend koppel uit Rotterdam, bekend van Lovedeco. Ben je op zoek naar unieke feestdecoratie? Wij staan te trappelen om jou te helpen zoeken naar de perfecte decoratie voor je evenement of gelegenheid!

Feestdecoratie

Unieke

feestDecoratie

Steel de show met een unieke shimmerwall als feestdecoratie, helemaal op maat gemaakt!

partner

SolaAir

We zijn een officiële SolaAir international partner! Haal 100% unieke kantoor- of feestdecoratie in huis.

op maat

gemaakt

Wil je een shimmerwall op maat? Wij ontwerpen je shimmerwalls helemaal naar jouw wensen.

Enorm

Duurzaam

De shimmerwalls kunnen keer op keer gebruikt worden en is hierdoor een prachtig duurzaam product.

Onze

 shimmerwals

Onze shimmerwalls zijn allemaal uniek en op maat gemaakt. Elk paillet wordt door de wind geactiveerd en glinstert er op los. Zo weet je zeker dat je dat echte wow-effect creëert. De shimmerwalls zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Wind, extreme hitte, regen, sneeuw, hagel, niets is te gek! Ze zijn daarom helemaal geschikt als feestdecoratie voor buitenevenementen. We hebben ronde en vierkante shimmers, in 35 kleuren. Zo creëer je gemakkelijk de stijl die past bij jouw gelegenheid.

Bekend van

feestDecoratie om indruk mee te maken

Nadat we een aantal jaar bezig zijn geweest met LoveDeco, vonden we dat het tijd was voor een uitbreiding. En wat is er nou leuker dan een op maat gemaakte glittermuur als feestdecoratie? Veel unieker dan dat wordt het niet!

Voor je ultieme decoratie kun je de shimmerwalls en LoveDeco combineren. Zo ontstaat er een adembenemend effect, waar je bezoekers het nog jaren over zullen hebben. Mocht je een speciaal verzoek hebben, schroom vooral niet om te bellen of te mailen. Het is ons vak om jou te helpen met het creëren van unieke decoratie!

Benieuwd?

Bekijk onze

 Projecten

Unieke

 feestdecoratie