shimmer

walls

Wanddecoratie waarmee

je indruk maakt

Unieke

Shimmer

 walls

De enige leverancier in Nederland

Ben je op zoek naar decoratie om echt indruk mee te maken? Onze shimmerwalls zijn op maat gemaakt echt uniek. We hebben twee series: shimmerwalls voor buiten en de ‘decor serie’. De vaste shimmerwalls voor buiten kun je gebruiken in bijna alle weersomstandigheden, bij verhuur denken we graag met je mee. Shimmerwalls van de decor serie zijn meer geschikt voor binnen en hebben geen UV coating om de pailletten te beschermen.

Je kunt kiezen de tussen zowel ronde als vierkante pailletten en een breed assortiment aan kleuren. De ronde variant is geschikt wanneer de achtergrondkleur hetzelfde is als de pailletten op de shimmerwall. Is de achtergrond een andere kleur? Dan kun je beter kiezen voor de vierkante variant.

Kleuren

Persoonlijk

 advies

Hulp nodig bij het opzetten van de shimmerwall? Of wil je dat we met je meedenken over welke wanddecoratie het beste past? Wij kunnen je een handje helpen!

Levering in

 heel NEDERLAND

Bestel je shimmerwall en wij bezorgen hem binnen 3 weken, waar en wanneer het jou uitkomt.

oP MAAT

 GEMAAKT

Al onze shimmerwalls kunnen op maat gemaakt worden. Met ons ruime assortiment heb je altijd een unieke shimmerwall. Helemaal naar jouw eigen wensen.

Wat vinden

 anderen?

Maarten & Alice de Jong
Lees verder
"Marco en Iris hebben voor onze bruiloft alle decoratie verzorgd. Van ballonnen, lampionen, prieel, vaasjes voor de bloemen tot de loper alles klopte. Er werd in de voorbereiding meegedacht zowel qua ideeën wat leuk zou zijn maar ook keken zij naar wat er op de locatie al was en wat de locatie nog nodig had. Op de dag zelf werd alles op tijd bij de locatie opgezet en de volgende dag werd alles weer netjes weggehaald zonder dat wij er enig omkijken naar hebben gehad. Kortom je kunt op ze bouwen en ze vertrouwen."
Marleen Kuijper
Lees verder
"Perfecte service. Voor het vragen van onze getuige toch last minute gekozen om het met ballonnen te doen. Onzeker of het dezelfde dag nog kon gebeld met Lovedeco en het was geen enkel probleem! Dezelfde avond na mijn werk een prachtig balonnenboeket opgehaald en de moeder van de bruidegom goed kunnen verassen en de ballonnen hebben 2 weken super in de woonkamer staan stralen. Binnenkort maar kijken voor ballonnen voor de bruiloft!"
Previous
Next

Beniewud?

Onze

 Projecten

Decoratie om indruk mee te maken

Al jaren voeren we met veel plezier en passie projecten uit voor Lovedeco. Daarnaast zijn we op dit moment hard bezig om Ludic net zo groot te maken als Lovedeco. Met trots willen we onze projecten met jullie delen!

Wil jij ook een unieke shimmerwall op maat? Daar helpen we je graag mee en wellicht staat jouw project hier binnenkort ook te shinen!

Indruk maken?

Ludic

 Shimmerwalls

officiële SolaAir

 international partner