Unieke

Shimmer

walls

Wanddecoratie

op maat

Extra 

 Service

Hulp nodig bij het opzetten van de shimmerwall? Of wil je dat we met je meedenken over welke wanddecoratie het beste past? Wij helpen je graag een handje!

Levering in

 Heel Nederland

Bestel je shimmerwall en wij bezorgen hem binnen 3 weken, waar en wanneer het jou uitkomt. 

op maat 

 gemaakt

Al onze shimmerwalls kunnen op maat gemaakt worden. Met ons ruime assortiment heb je altijd een unieke shimmerwall. Helemaal naar jouw eigen wensen.

Shimmerwalls

Huren 

of kopen

WANDDECORATIE WAARMEE JE INDRUK MAAKT

Wil je dat echte wow-effect creëren op jouw kantoor of steel je liever de show op je evenement? Onze shimmerwalls zijn zowel te huur als te koop!

Laat je kantoor stralen door een op maat gemaakte shimmerwall in je eigen huisstijl en maak indruk op je klanten. Wil je de shimmerwall op een als beursdecoratie gebruiken? Ook dan staan we voor je klaar! We leveren de shimmerwalls op locatie, zetten hem voor je op en komen hem daarna ook weer ophalen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? We helpen je graag met het zoeken naar de juiste wanddecoratie!

Onze 

shimmerwals

Unieke wanddecoratie op maat

Shimmerwalls
Shimmerwalls

Wat denken

onze

 Klanten

Bekijk onze recensies

Maarten & Alice de Jong
Lees verder
"Marco en Iris hebben voor onze bruiloft alle decoratie verzorgd. Van ballonnen, lampionen, prieel, vaasjes voor de bloemen tot de loper alles klopte. Er werd in de voorbereiding meegedacht zowel qua ideeën wat leuk zou zijn maar ook keken zij naar wat er op de locatie al was en wat de locatie nog nodig had. Op de dag zelf werd alles op tijd bij de locatie opgezet en de volgende dag werd alles weer netjes weggehaald zonder dat wij er enig omkijken naar hebben gehad. Kortom je kunt op ze bouwen en ze vertrouwen."
Marleen Kuijper
Lees verder
"Perfecte service. Voor het vragen van onze getuige toch last minute gekozen om het met ballonnen te doen. Onzeker of het dezelfde dag nog kon gebeld met Lovedeco en het was geen enkel probleem! Dezelfde avond na mijn werk een prachtig balonnenboeket opgehaald en de moeder van de bruidegom goed kunnen verassen en de ballonnen hebben 2 weken super in de woonkamer staan stralen. Binnenkort maar kijken voor ballonnen voor de bruiloft!"
Tara Boxman
Lees verder
De Shimmerwall van Ludic was een enorme hit tijdens de lancering van mijn boek afgelopen week. De levering, styling en opbouwging perfect en de kleuren van de ballonnen en shimmerwall waren afgestemd op de rest van de aankleding. Dank voor de geweldige service!
Previous
Next

Elastisch

 & flexibel

Onze vaste shimmerwalls zijn bestand tegen alle normale weersomstandigheden. Bij verhuur denken we graag met je mee.

Huren

 of kopen

De shimmerwalls zijn zowel te huur als te koop. Samen kijken we wat de meest voordelige optie is voor jouw wensen.

Makkelijk

 installeren

De panelen hebben male-female koppelingen, waardoor je ze gemakkelijk in elkaar kunt klikken. Lukt het niet? Dan kunnen we je helpen!

Enorm

 duurzaam

De shimmerwalls gaan 3 tot 5 jaar mee. Je hoeft dus niet ieder jaar nieuwe wanddecoratie aan te schaffen, maar de shimmerwalls hergebruiken.

Custom

 made

Elke shimmerwall is uniek in kleur en vorm. We houden rekening met je wensen en kunnen de shimmerwalls helemaal op maat maken!

100%

 kleurbehoud

De outdoor collectie shimmerwalls is gepatenteerd  met een speciale UV-straling wering, hierdoor blijft de kleur 100% behouden.

Indruk maken?

Unieke

 Shimmerwalls

Wanddecoratie

 op maat