Bruiloften en styling

Home / Bruiloften en Styling

Jullie bijzondere dag ècht bijzonder

“Onze trouwlocatie zag er met de decoraties verzorgd door Ludic echt prachtig uit! Het trouwboeket en corsages waren super mooi. Alles is helemaal zoals onze wensen gedaan en was nog mooier dan bedacht.” Ivo en Saskia over de styling en decoratie service voor hun bruiloft. 

Heb je ja gezegd? En gaan jullie eindelijk de bijzondere dag beleven? Het plannen van jullie bruiloft is een hoop werk en er zullen een hoop lastige keuzes moeten gaan maken. Zo ook voor de styling voor jullie bruiloft. Waar ga je beginnen? 

We helpen jullie maar al te graag op weg met de styling van jullie bruiloft. Welke sfeer spreekt jullie aan? Gaan jullie voor een klassieke bruiloft thema? Of spreekt een vintage thema meer aan voor de decoraties voor de bruiloft? Willen jullie echt een Italian wedding sfeer voor de bruiloft? Of heb je echt geen idee wat jullie mooi zouden vinden voor de styling van de bruiloft? Zien jullie door alle mooie plaatjes op het internet door de bomen het bos niet meer? Misschien is dan juist een mix van diverse stijlen wat voor jullie? 

Door het diverse assortiment aan spullen dat we door de jaren heen verzameld hebben. Kunnen wij altijd wel een stylingpakket  samenstellen dat echt bij jullie smaak en persoonlijkheid past. We helpen je graag om het keuzeproces gemakkelijker te maken. En vinden jullie bruiloft styling erg persoonlijk. We gaan heel graag samen opzoek naar een persoonlijke twist voor de decoraties, die echt bij jullie levensverhaal past. Dat maakt de bruiloft styling echt uniek en jullie bijzondere dag nog net wat bijzonderder. 

Wat kost het nou om je bruiloft te laten stylen door een van onze stylisten? De prijs voor het decoreren van een bruiloft is erg afhankelijk van jullie wensen. Heb je heel veel wensen en wil je op veel verschillende plekken op de bruiloft locatie decoratie elementen toevoegen? Dan brengt dat uiteraard meer kosten met zich mee, dan wanneer je alleen je bruiloft ceremonie wilt laten aankleden. Als je enkel de tafels voor het diner mooi wilt laten dekken door onze stylisten dan is dat ook goedkoper dan een totaalstyling. 

We houden van open en transparant. Op onze offertes staat altijd duidelijk gespecificeerd waar bepaalde kosten voor gemaakt worden. Om jullie alvast een idee te geven van het kostenplaatje van het laten stylen van je bruiloft door Ludic events. Kun je hieronder een digitale brochure downloaden met inspiratie en een prijsindicatie van diverse voorbeeld bruiloftstyling pakketten

Dit kunnen we stylen

Kennismaken?

We vinden het belangrijk om jullie goed te leren kennen. Daarom plannen we graag een moment in om kennis te maken. We kijken er naar uit te horen hoe jullie dag ècht bijzonder wordt. 

Laat een telefoonnummer achter, dan bellen we jullie voor een afspraak. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook!

Testimonials

Dit zeggen andere bruidsparen

Fijne, persoonlijke samenwerking. Zij hebben korte lijntjes met een bloemist waardoor de bloemen en decoraties perfect matchen met het bruidsboeket en de corsages. Tevens ruime ervaring met meerdere trouwlocaties waardoor ze goed meekunnen denken wat wel/niet werkt. Top.
Karen & Erik
Ludic heeft geholpen onze bruiloft om te toveren tot het ideale beeld dat wij voor ogen hadden. Ze zijn erg flexibel met afspraken maken. Groot voordeel is ook dat ze alles uit handen nemen, van alle wensen realiseren/extern regelen tot aan de hele afbouw. Grote aanrader als je minder stress rond je huwelijk wilt hebben!
Bas & Gabriella
Redelijk kort voor onze bruiloft hebben wij contact opgenomen. Ondanks de volle agenda bij Ludic was het mogelijk om ook de aankleding voor onze ceremonie te verzorgen! Het was geweldig en maakte het plaatje compleet! We hadden het precies zo voor ogen en misschien was het nog wel beter! Dank jullie wel!
Anne & Martijn

Veel gestelde vragen beantwoord

We weten uit ervaring dat het regelen van decoraties voor de meeste bruidsparen ergens onderaan het lijstje staat om te regelen. 

Hoe eerder u contact met ons opneemt des te meer tijd wij hebben om alles tot in de puntjes voor u te regelen. Ook bent u er dan zeker van dat wij op uw event beschikbaar zijn. 

Wij werken met een klein en persoonlijk team en kunnen maar een beperkt aantal opdrachten op de zelfde dag verzorgen. Daarom is het wel prettig om jullie datum optijd vast te zetten. 

Wij stylen evenementen door heel Nederland en België, zelf zijn wij gevestigd in Rotterdam. Afhankelijk van het aantal kilometers naar uw bruiloft locatie berekenen wij de reiskosten. 

Het kennismakingsgesprek is bij ons geheel kosteloos. Het werkt wel zo fijn als wij een match zijn, dan kunnen we pas echt samenwerken om een mooi en uniek concept voor jullie te creëren. Daarom plannen wij altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waar we elkaar goed kunnen leren kennen en kijken of we een match zijn. 
Na dit gesprek maken wij een concept offerte voor jullie op en aan de hand van deze offerte kunnen jullie beslissen of we verder aan de slag kunnen voor jullie bruiloft. 

We verzorgen de opbouw van de styling en decoratie voor jullie bruiloft op het moment dat jullie zelf kunnen genieten van het begin van jullie bijzondere dag. Op het moment dat jullie nog bezig zijn met het aankleden en opstarten van jullie dag, zullen wij al druk bezig zijn op jullie trouw locatie. 

Vaak zijn wij al vertrokken op het moment dat de eerste gasten op de bruiloft locatie zullen arriveren. En soms zijn we als jullie van de bruiloft ceremonie aan het genieten zijn nog bezig met het dekken van de tafels voor het diner of zijn we de laatste hand aan het leggen in de feestruimte.

Tijdens uw evenement zijn wij 24/7 bereikbaar op ons nood(telefoon)nummer. Mocht er iets mis gaan met de verlichting, de photobooth of iets dergelijks, dan is er altijd iemand bereikbaar om een oplossing te zoeken. 

Aan het einde van de dag, of als dit met de locatie is afgestemd, komen wij de volgende dag alle decoraties weer opruimen en weghalen.  Hierdoor kunnen jullie met jullie gasten optimaal genieten van deze dag en hoeft niemand van jullie familie s’ avonds meer een ladder op te klimmen om lampionnen uit een boom te halen. 

Ja hoor het is ook mogelijk om gedurende de dag een stylist op locatie te hebben. Dit is handig als er gedurende de dag een ombouw nodig is op locatie en u uw ceremoniemeester en andere gasten hiermee niet wilt belasten. 

Bespreek dit met onze stylisten en planning, dan zorgen we dat de arbeid hiervoor in uw offerte wordt verwerkt. 

De kosten voor de styling van een bruiloft zijn erg afhankelijk van jullie wensen. Wij leveren maatwerk en afhankelijk van de materialen en de mate van detail kunnen de kosten variëren. 

Heb je heel veel wensen en wil je op veel verschillende plekken op jullie bruiloft locatie decoratie elementen toevoegen? Dan spreekt het voor zich dat dit meer kosten met zich mee, dan wanneer je alleen je bruiloft ceremonie wilt laten aankleden of als je enkel de tafels voor het diner mooi wilt laten dekken door onze stylisten. 

Gemiddeld kost de styling van onze bruiloften tussen de 1500 en 2500 euro. 

We proberen altijd in overleg met jullie het maximale resultaat uit jullie budget te halen. En zullen jullie ook adviseren bij de keuzes die jullie hiervoor zullen moeten maken. 

Wij hanteren voor een bruiloft styling verzorgd door onze stylisten op locatie een minimale afname bedrag van € 750,- exclusief reiskosten.

Heeft u een kleiner budget dan ons minimale afname bedrag? Dan kunt u wel bij ons terecht om onze unieke items te huren via onze webshop voor Ludic Partyrentals. 

Zijn jullie wel opzoek naar unieke decoratie items voor jullie bruiloft? Maar heb je geen stylist nodig die deze voor jullie op locatie neerzet? Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je heel gemakkelijk een offerte aanvragen via onze webshop voor Ludic Partyrentals. 

U kunt de gehuurde items afhalen bij onze loods in Rotterdam Spaanse polder of u kunt de items door onze chauffeurs laten bezorgen op een gewenste locatie in heel Nederland. 

Als u ervoor kiest om het kennismakingsgesprek bij ons op kantoor te laten plaatsvinden, kunnen we altijd na het gesprek wat items in onze loods laten zien die wij bij jullie vinden passen. Hierdoor krijg je vast een impressie van onze unieke items, maar alles komt pas tot zijn recht als alle items samenkomen op locatie. 

Heeft u bijvoorbeeld vanwege de afstand gekozen om het gesprek digitaal te laten plaatsvinden? Dan kun je alvast wat inspiratie opdoen in onze digitale brochure waar ook foto’s van vorige bruiloften in staan om u een beeld te geven van onze evenementen. 

Dit is Ludic

De partystylers die het ècht snappen

We zijn er

...en we denken mee. Het zijn de details die er toe doen en we weten inmiddels uit ervaring hoe fijn het is als een professionele partner met jullie meedenkt. Het zorgt voor een topdag die jullie nooit meer vergeten.

Totaalstyling

We benadrukken graag dat we álles voor jullie kunnen regelen; van de aankleding tot verse bloemen tot de witte loper tot de corsages. Ludic Partystyling is gespecialiseerd in totaalstyling en werkt met de beste partners en producten.

Ontzorgen

Wat jullie moeten doen is met volle teugen genieten van deze bijzondere dag. Daarom is ontzorgen, ook al voelt dat als een cliché, wèl een toverwoord in het stylen van de mooiste bruiloften. We ontzorgen jullie met alle liefde.

Van jullie bruiloft een memorabele dag maken?

We vinden jullie bruiloft de viering van jullie liefde voor elkaar. Dit is heel speciaal en persoonlijk. Wij vinden het dan ook erg leuk om samen met jullie opzoek te gaan naar de persoonlijke twist in de styling van jullie bruiloft. We leren jullie heel graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. En bedenken aan de hand van jullie levensverhaal en wensen een concept voor de decoratie en styling van de locatie dat past bij jullie als bruidspaar. 

Stuur een bericht

It's weddingtime

Get In Touch.

Zullen we een afspraak maken om eens te sparren voor de decoratie en styling voor jullie bruiloft? 

Bel of mail gerust en we plannen een kennismakingsgesprek met jullie in. 

Contactgegevens

Let's socialize