Over ons

Home / Over ons

Over Ludic

De expertise en de ervaring die jij zoekt

Als partystylist moet je niet alleen creatief en inventief zijn, maar ook de huidige trends en ontwikkelingen in de gaten houden en een goed netwerk van samenwerkingspartners hebben. Hierdoor kunnen we altijd iets unieks verzinnen voor uw evenement, waardoor het memorabel is. Door de veelzijdige ervaring van onze medewerkers in zeer diverse branches voor ze voor Ludic aan de slag zijn gegaan, is er altijd wel een creator die bij u en uw werkgebied past. Hierdoor is het sparren gemakkelijk omdat deze medewerker uw werkveld begrijpt en met u meedenkt.

Met deze partners werken we samen

0 +

Bruiloften

0 +

Bedrijfsevents

0 +

Persoonlijke events

Hoe we werken

We maken jouw partystyling makkelijk

Sparren

Sparren is een belangrijke stap bij het creëren van een concept. We nemen uw wensen met u door en bespreken wat ideeën die gedurende het gesprek in ons op komen om erachter te komen wat u wel en niet aanspreekt.

Plannen

Na het gesprek gaan wij aan de slag met het plannen van uw concept. U ontvangt van ons een offerte met een prijsindicatie en een moodboard zodat u kunt proeven van de sfeer die we voor uw evenement gaan creëren.

Uitvoeren

Als u onze offerte accepteert gaan we aan de slag met de uitvoering. We gaan alle materialen reserveren en zullen voorbereidingen treffen voor maatwerk items. Als de eventdatum eenmaal aanbreekt verzorgen wij gedurende de op- en afbouw ervoor dat het concept zoals wij dat voor u hebben bedacht wordt uitgevoerd en u hier geen omkijken naar heeft. Zodat u enkel kunt genieten van de dag zelf en uw gasten.

Van jouw event een memorabel moment maken?

Stuur een bericht

It's partytime

Get In Touch.

Zullen we een afspraak maken om eens te sparren voor uw event? 

Bel of mail gerust en wij gaan voor u aan de slag met een conceptvoorstel. 

Contactgegevens

Let's socialize